Kačacia terina s olivami
DUCS DE GASCOGNE Kačacia terina s olivami, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
kačací tuk, kačacia pečeň, kačacie mäso (25%), čerstvá smotana, vajce, olivy (5%), soľ, mrkva, hovädzia želatina ,šalotka, korenie.
Alergény:
Vajce
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1405kJ / 336kcal,
tuky: 31,8g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,2g,
sacharidy: 0,1g
- z toho cukry 0,1g,
bielkoviny: 12,4g,
soľ: 1,3g
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.