Kuracia terina s mandľami, kandovaným citrónom a príchuťou mäty
DUCS DE GASCOGNE Kuracia terina s mandľami, kandovaným citrónom a príchuťou mäty, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
kuracie mäso (25%), bravčové sadlo, kuracia pečienka, bravčový lalok, vajce, mandle (5%), kandovaný citrón (4%), mäta (2%), biele víno, soľ, korenie.
Alergény:
vajce, mandle.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1381kJ / 334kcal, tuky: 30g,
-z toho nasýtené mastné kyseliny: 11g,
sacharidy: 2,5g,
-z toho cukry 0,6g,
bielkoviny: 13g,
soľ: 1,6g.
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.