Naložená bravčová pečienka s hľuzovkovou šťavou
JEAN BRUNET Naložená bravčová pečeň s hľuzovkovou šťavou, 180g
Francúzska značka Jean Brunet je dlhoročný výrobca širokého portfólia veľmi kvalitných produktov bez akýchkoľvek umelých prísad podľa tradičných receptúr, ktoré sú vhodné na bezlepkovú diétu. Výroba siaha až do roku 1895. Gurmánské špeciality (paštéty,teriny, paté, confity a mnoho dalšieho.) ponúka Jean Brunet v širokej škále chutí. Pri výrobe používá tradičné metódy bez prídavku farbív, konzervantov,emulgátorov, jedným slovom,bez chémie.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Zloženie:
bravčová pečienka 45%, bravčové mäso, bravčové sadlo, hľuzovková šťava 3%, soľ, korenie, muškátový oriešok, korenie.
Môže obsahovať stopy mlieka, sóji, horčice.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1453 kJ / 351kcal,
tuky: 32,2 g,
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,1 g,
sacharidy: 0,8 g,
- z toho cukry 0,4 g,
vlákniny: 0,5 g,
bielkoviny: 14,6 g,
soľ: 1,5 g.
Hmotnosť: 180g
Vyrobené vo Francúzsku.