Terina zo sardiniek s opekanými píniovými orieškami,grepom a koriandrom
DUCS DE GASCOGNE Terina zo sardiniek s opekanými píniovými orieškami, grapefruitom a koriandrom, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
Sardinky (30%), rybie mäso, zemiaky, vajcia, smotana, grapefruit (6%), slnečnicový olej, voda, cibuľa, rybí základ (rybia aróma, pšenica, ryžový škrob), píniové oriešky (2%), koriander (1%), soľ, korenie, cukor.
Alergény:
sardinky, rybie mäso, vajcia, smotana (laktóza), rybí základ, pšenica. Môže obsahovať stopy arašidov.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 659kJ / 158kcal,
tuky: 11g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,3g,
sacharidy: 5,6g
- z toho cukry 1,1g,
bielkoviny: 9,1g,
soľ: 1,5g.
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.