Terina z údeného lososa s grapefruitom a makom
DUCS DE GASCOGNE Terina z údeného lososa s grapefruitom a makom, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
údený losos (20%) mäso, rybie mäso, vajce, smotana, paradajkový pretlak, grapefruit (5%), mak (1%), rybia aróma, soľ, korenie. Alergény: údený losos, rybie mäso, vajce, smotana (laktóza).
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 729kJ/176kcal,
tuky: 14g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,2g,
sacharidy: 3,1g
- z toho cukry 1,5g,
bielkoviny: 10g,
soľ: 1,1g.
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.