Terina z kreviet s citrónom
DUCS DE GASCOGNE Terina z kreviet s citrónom, 65g
Ducs de Gascogne vytvára recepty na teriny už od roku 1953. Všetky teriny Ducs de Gascogne sa vyrábajú v Gimonte v srdci Gers a sú pripravované bez farbív alebo konzervačných látok.
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Skladujte pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovávajte pri teplote pod 4°C a spotrebujte do 2-3 dní. Najlepšie podávať chladené.
Zloženie:
krevety (23%), rybie mäso, slnečnicový olej, vajcia, smotana, voda, citrónová šťava a kôra (4%), cibuľa, rybí základ (rybie aróma, pšenica, biele víno), soľ, vláknina z mrkvy, korenie.
Alergény:
krevety, rybie mäso, rybí základ, vajcia, smotana (laktóza)
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 810kJ / 194kcal,
tuky: 13g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,1g,
sacharidy: 11g
- z toho cukry 2,3g,
bielkoviny: 9,1g,
soľ: 2,2g.
Hmotnosť: 65g
Vyrobené vo Francúzsku.